• LCD-skärm iPhone 5S, AC Premium, small parts, dual core (2x ic), svart

FHR Premium LCD-skärm iPhone 5S, AC Premium, small parts, dual core (2x ic), svart

  • Manufacturer: FHR Premium
  • Min.qty:

Beskrivning

 LCD-skärm iPhone 5S komplett, FHR Standard, dual core (2x ic), svart

Tillgången på de interna lcd:er från Sharp/LG som normalt används till iPhones har stryps, där av den kraftiga prisuppgången nu i somras.


FHR har valt att tag fram ett samarbete med en LCD tillverkare som själva kan tillverka de interna glasen för iPhone 5-serien. Vi har utvärderat dessa med gott resultat, med blotta ögat är det ingen skillnad jämte mot Sharp/LG, däremot om sätter dem sida vid sida mot en nya original iPhone 5/5S/5C så kommer våran nya skärm vara aningen mörkare ca 3% samt att om man betraktar skärmen från sidan är den något ljusare. I övrigt är vi mycket nöjda. Vid köpa av dessa ha överenseende att det är en ny lcd och att det inte går att ställa samma krav som på original tillverkade där av de lägre priset.


FHR Premium är en OEM skärm av högsta kvalitet, ej Apple som tillverkat den. Vi köper dock in det bästa, (Dual Core-versionen) av skärmen och monterar ihop den själva. Vi kan inte ge garanti på att mjukvaran i telefonen fungerar, i vissa fall kan telefonen behövas uppgraderas med en original LCD.


Hemknappen ska egentligen inte ingå i denna produkt men ibland är den monterad ifrån fabrik. Observera att denna produkts fingeravtrycks igenkänning funktion kanske inte fungerar på rätt sätt, kan endast användas som hem-knappen klickfunktion.


 I övrigt fungerar skärmen mycket bra. Perfekt för er som vill komma ner i pris men ej tumma på kvaliteten. Detta är vår populäraste LCD som utvärderats en längre tid och som visat sig hålla en jämn fin standard. Många av Europas främsta serviceverkstäder använder samma fabrik, de kommer att passa bra även för den Svenska marknaden.


Förpackning:


Bubbelpåse


Enklare att montera än iphone 4.